TechNies

TechNies

4,5 Sterren

administratie en online marketing

 • Zelfstandig Professional
 • Nederhorst den Berg

Met mijn bedrijf TechNies bied ik technische ondersteuning aan ondernemers en MKB in de breedste zin van het woord.
Een bedrijf kan zich pas ontwikkelen wanneer er online zichtbaarheid is en inzicht in de cijfers en precies daarom combineer ik deze werkzaamheden met elkaar. Je website en webshop gekoppeld met je administratie zorgt ervoor dat jouw boekhouding up-to-date is en blijft. Je boekhouder kan vervolgens heel makkelijk en snel je aangifte inkomstenbelasting en je omzetbelasting doorvoeren, omdat hij/zij weet dat het allemaal vanaf de start juist is ingevoerd.

De Experts

Nieske Schimmel

Nieske Schimmel

Eigenaar

Inkoopfacturen, bankbetalingen, verkoopfacturen en offertes, je hebt er als ondernemer allemaal mee te maken. Ben jij op zoek naar iemand die dit voor je kan doen, ervoor kan zorgen dat jouw administratie op orde is en dat jouw boekhouder dus de aangifte inkomstenbelasting tijdig en op basis van de juiste cijfers kan indienen? Dan kan ik je helpen! Als technisch virtual assistant (Tech-VA) ondersteun ik ondernemers, zoals jij, op afstand. Ik neem de technische werkzaamheden rondom website en webshop uit handen en daar hoort een goede administratie bij. Ik zorg ervoor dat jouw boekingen en verkopen netjes in je boekhouding vewerkt worden zodat jij alles aan je boekhouder kunt overdragen. Behalve voor je administratie kun je bij mij ook terecht voor de bouw en het onderhoud van je website en webshop. Hiermee kan ik je dus een totaalpakket bieden waarmee jij je bedrijf kunt laten groeien. Over mij: Ik ben een teamspeler. Ik vind samenwerken heerlijk en ben er van overtuigd dat je door samenwerking tot de mooiste resultaten kunt komen. Hulpvaardigheid zit in mijn DNA. Ik vind het zinvol en leuk om anderen te helpen. Zoals jou, bij het realiseren van je ambities. Hoewel ik goed mijn grenzen aangeef, is niet snel een vraag te gek. Doelgericht. Het is belangrijk om doelen voor jezelf te stellen, dit maakt dat je blijft groeien. In mijn werk stel ik doelen voor de werkzaamheden die ik uitvoer, maar ook bij de manier waarop ik met mijn klanten wil omgaan. Ik ben er voor jou en houd daarom altijd jouw doelen voor ogen bij het werk dat ik voor je doe. Betrouwbaar. Mag je dat over jezelf zeggen? In ieder geval maak ik graag heldere afspraken (en kom die ook na) zodat we alle twee weten waar we aan toe zijn!

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van TechNies


Werk je met TechNies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

4,5 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

4,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,5 Sterren

Transparante werk/kosten

4,0 Sterren

Recensies

 • Berdien Siere

  Siere Cateraars

  4,0 Sterren

  Technies assisteert Siere met het inrichten van Moneybird. In de dagelijkse praktijk komen we altijd nieuwe uitdagingen tegen. Technies helpt met kennis en creativiteit.

 • Wendela van Beek

  Wendela van Beek-Treep

  5,0 Sterren

  Ik werk met plezier samen met Nieske. Ik vind Moneybird een heel fijn programma en begrijp het meeste wel. Maar Nieske weet gewoon veel meer. En werkt er snel mee. Waardoor mijn gehele adminstratie klopt. En dat geeft mij rust in mijn hoofd.