Visie Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Visie Accountants en Belastingadviseurs B.V.

- Sterren

accountantskantoor

  • > 10 co-workers
  • Deventer

Een ondernemer die met zijn tijd meegaat heeft behoefte aan een accountant die meer doet dan controleren en samenstellen van rapporteren. Aan een accountant met een intensieve persoonlijke benadering.

Die helder is over tarieven en werkzaamheden. Die slagvaardig is, creatief en flexibel. Een accountant die een waardevolle bedrijfsadviseur is die de onderneming kent, knelpunten signaleert, mogelijkheden ziet en actie onderneemt wanneer dat nodig is.

Anders gezegd: een ondernemer van vandaag heeft behoefte aan VISIE.

Visie accountants kenmerkt zich door korte lijnen. Vrijblijvend onder het genot van een kop koffie vertellen wij meer over onze dienstverlening! Uiteraard met daarbij een autentieke Deventer koek.

De Experts

Bas Middeldorp

Bas Middeldorp

Accountant

Een ondernemer die met zijn tijd meegaat heeft behoefte aan een accountant die meer doet dan controleren en samenstellen van rapporteren. Aan een accountant met een intensieve persoonlijke benadering. Die helder is over tarieven en werkzaamheden. Die slagvaardig is, creatief en flexibel. Een accountant die een waardevolle bedrijfsadviseur is die de onderneming kent, knelpunten signaleert, mogelijkheden ziet en actie onderneemt wanneer dat nodig is. Anders gezegd: een ondernemer van vandaag heeft behoefte aan VISIE. Visie accountants kenmerkt zich door korte lijnen. Vrijblijvend onder het genot van een kop koffie vertellen wij meer over onze dienstverlening! Uiteraard met daarbij een autentieke Deventer koek.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Visie Accountants en Belastingadviseurs B.V.


Werk je met Visie Accountants en Belastingadviseurs B.V. samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Visie Accountants en Belastingadviseurs B.V. heeft nog geen reviews