Peppol, voor slimme ondernemers

Wil je veel minder tijd besteden aan het verwerken van facturen? Facturen verstuur en verwerk je het snelst via Peppol! Facturen worden rechtstreeks afgeleverd in je administratie via het beveiligde Peppol-netwerk waardoor je boekhouding direct up-to-date is!
Illustratie legoblokjes

Gratis aansluiting op het netwerk

Help jezelf en andere ondernemers door je aan te sluiten bij Peppol. Hierdoor word je via het KVK-nummer van je bedrijf bereikbaar om rechtstreeks e-facturen uit te wisselen met andere organisaties!

Logo Moneybird, KPN en Ministerie draaien om het logo van Peppol

Een betrouwbaar netwerk

Steeds meer leveranciers kiezen ervoor om via Peppol facturen af te leveren. Facturen die je via Peppol ontvangt hoef je niet te scannen of te uploaden. Van de facturen die je verstuurt met Peppol weet je 100% zeker dat ze aankomen bij je klant. Je loopt dus geen risico meer dat facturen in de spam folder van je klant belanden. De Nederlandse Peppol Autoriteit ziet toe op het gebruik van Peppol in Nederland.

Illustratie laptop met papier met procent teken

Nooit meer facturen overtypen

Facturen verwerken kan soms tijdrovend zijn, dat is met Peppol verleden tijd. Peppol maakt gebruik van UBL facturen, die rechtstreeks worden afgeleverd in je boekhouding. Dat betekent nooit meer overtypen maar direct inboeken!

Illustratie man met blauw haar met een taart en vogeltje

Ervaar het plezier zelf

Wij zijn klaar om je aan te sluiten op Peppol. Nadat je bent aangemeld kun je direct facturen via Peppol versturen.Meer informatie? #

Wil je nog meer weten lees dan onderstaand artikel uit onze kennisbank.

Wat is Peppol? (opent in nieuw tabblad)