Urenregistratie? Zo gebeurd met Moneybird

Wat onze klanten over ons zeggen

 • Sterren

  MoneyBird scheelt mij zoveel tijd

  De beste applicatie voor je administratie. Deze applicatie is met zorg ontwikkeld en goede support! Een aanrader!

  Jan Hoving · 08-07-2022

 • Sterren

  Overzichtelijk boekhoudprogramma

  Als startende ondernemer is het heel eenvoudig en overzichtelijk om Moneybird te gebruiken. Het is niet moeilijk om in te stellen. De offertes en facturen zien er professioneel uit. Ook moneybird payments wordt door mijn klanten als positief ervaren.

  Nu Vooruit · 10-05-2022

 • Sterren

  Makkelijk te gebruiken ongeacht de vele opties en tools

  Zelf gebruik ik Moneybird al een tijdje en ik vind het fijn werken. Een lage drempel om mee te beginnen en voor de geleerde toch mega veel opties. Ik vind Moneybird zeker een aanrader voor iedereen!

  Stan van Weringh · 13-10-2022

 • Sterren

  Geweldig pakket!

  Het pakket groeit mee met je onderneming, als starter voorzichtig ingestapt met de basisfuncties en naar behoefte/omvang administratie aan te passen! Nu jaren later gebruik ik Moneybird in de meest uit gebreide vorm en kan het iedere 'kleine' ondernemer aanraden!

  Sander Breddels · 10-11-2023

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Moneybird is een compleet boekhoudprogramma, inclusief complete facturatie, urenregistratie, scan en herken etc. Alles wat je als ondernemer nodig hebt in één pakket!

Illustratie stopwatch Ook op mobiel!

Uren registreren

Weet jij hoeveel uur jij in je onderneming stopt? Hoeveel uur ben jij bezig met die ene klant? Hoeveel uren zijn declarabel? Door je uren te registreren heb je in één oogopslag overzicht in je gewerkte uren. Eenvoudig bijhouden en direct zien of je aan het urencriterium voldoet!

Illustratie rekenmachine en factuur Maak direct je factuur

Uren omzetten naar facturen

Alle uren geregistreerd? Zet alle declarabele uren eenvoudig om in een factuur en stuur deze naar je klant. Overzichtelijk, simpel en gebruiksvriendelijk!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine Ook onderweg!

Mobiele app

Ook onderweg direct je uren bijhouden, zo vergeet je nooit je gewerkte uren te noteren! Ook het sturen van facturen of het scannen van je bon gebeurt in een handomdraai.

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis.

Hoe werkt Moneybird?

Gratis account aanmaken

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).