Compleet, automatisch en gebruiksvriendelijk!

Urenregistratie voor zzp? Zo gebeurd met Moneybird

Wat onze klanten over ons zeggen

We scoren een 4.3 uit 772 beoordelingen

Sterren

werkt prima

Handige site, makkelijk te gebruiken.

Ilias

Sterren

Kinderspel met Moneybird

Beginnende ZZPer: Met Moneybird niet veel vrije tijd kwijt aan administratie en als leek zijnde in dit vak is het kinderspel. Zij kauwen alles voor en hebben handige tips&tricks. Ik ben Thomas en ik raad Moneybird aan.

Thomas Helder

Sterren

Amazing

Every time I use moneybird I get delight with some new feature. Astonishing the improvement on the OCR, now when I scan an invoice or upload a photo, the system recognise more and more information. Well done Moneybird

Gaetan

Sterren

Het maakt ons werk zoveel makkelijker!

Onze boekhouding verloopt vlekkeloos, van offertes tot facturen. De naadloze bankkoppeling elimineert papieren bonnen. Een intuĆÆtieve interface en aanpasbaarheid verhogen efficiency. Zeer aanbevolen voor soepele en georganiseerde financiĆ«n. We zijn ook bijna altijd bij met het koppelen van facturen en bonnen omdat het weinig moeite kost.

Christel de Buyser

Sterren

Zeer tevreden.

Zeer tevreden en al jarenlange gebruiker van Moneybird....

Egid ackermans

Sterren

Top!

Fijne en duidelijk tool. Aanrader!

Jeroen Olthoff

Sterren

enthousiast

Als je eenmaal weet hoe het werkt is het super makkelijk en overzichtelijk. Ik ben enthousiast

Lianne Smid

Sterren

Geweldig pakket!

Het pakket groeit mee met je onderneming, als starter voorzichtig ingestapt met de basisfuncties en naar behoefte/omvang administratie aan te passen! Nu jaren later gebruik ik Moneybird in de meest uit gebreide vorm en kan het iedere 'kleine' ondernemer aanraden!

Sander Breddels

Sterren

Fijn systeem

Zeer gebruiksvriendelijk. Voelt logisch en scheelt heel veel tijd!

Gert-Jan Dijkgraaf

Sterren

Aanrader!

Ik ben heel tevreden over het team van Moneybox. Het is overzichtelijk en efficiƫnt om samen in Moneybird te werken. Ze zijn snel in contact en helpen me iedere keer weer ontzettend met mijn boekhouding. Het is ook heel fijn om er jaarlijks samen naar te kunnen kijken. Ze zijn hierbij duidelijk en geduldig en hebben een antwoord op al mijn vragen. Aanrader!

Stephanie Bisschops

Sterren

hoera!

Net voor de eerste keer zelf mijn BTW opgave verstuurd! Ik ben absoluut niet goed in administratie, en al helemaal niet met cijfers, maar met dit programma kan ik het wel!!!

Han Crooijmans

Sterren

Goed

Ja

administratie@studio-lmnts.nl

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou als zzp'er doen?

Moneybird is een compleet boekhoudprogramma, inclusief complete facturatie, urenregistratie, scan en herken etc. Alles wat je als zzp'er nodig hebt in Ć©Ć©n pakket!

Wat zijn de kosten?

De eerste 60 dagen zijn altijd gratis.

14 per maand 25 per maand 35 per maand

* De standaard proefperiode van 60 dagen wordt verlengd tot 6 maanden bij het activeren van een betaalrekening.

Hoe werkt Moneybird?

Bij het klikken op 'Gratis aanmelden' ga je akkoord met onze voorwaarden. Dit formulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA: privacy (opent in nieuw tabblad), voorwaarden (opent in nieuw tabblad).