Samen werven

Er zijn mensen in ons team die via een recruiter binnen zijn gekomen. Maar over het algemeen kost het contact met diverse bureau’s ons meer tijd dan het oplevert. Daarom hebben we nagedacht over een proces waarin we efficiënt en succesvol samenwerken!

De zakelijke kant

We doen het graag op onze eigen manier, met de minimale hulp van jou. Hieronder lees je hoe je ons kunt helpen: 

  1. De kandidaat solliciteert bij ons via onze eigen vacaturepagina, waarop de kandidaat aangeeft dat hij/zij via jullie organisatie solliciteert. Vertrouwen is alles hierin, dit vertrouwen schaden wij niet. 
  2. We zoeken alleen hulp bij het werven van technische kandidaten; zoals software engineers of mobile engineers. Stagiairs of bijbanen zijn uitgesloten. Alleen kandidaten die aan de gestelde kwalificaties voldoen worden in procedure genomen. 
  3. We zoeken alleen mensen die geïnteresseerd zijn in een functie voor de lange termijn. Dus geen outsourcing, gedetacheerde kandidaten of freelancers. 
  4. De kandidaat moet goed Nederlands en Engels kunnen lezen en schrijven. Daarnaast moet de kandidaat inwoner zijn van Nederland, de EU of in het bezit zijn van een TWV (tewerkstellingsvergunning) voor Nederland. 
  5. We verzorgen zelf de gesprekken met de kandidaten, daar heb je dus geen omkijken naar. In dit blog hebben we uitgelegd hoe onze sollicitatieprocedure werkt. 
  6. We zijn bereid een vergoeding te betalen van €3.000,- (excl. btw), mocht de kandidaat door ons worden aangenomen. Daarnaast betalen we nog €1.000,- (excl. btw) als de kandidaat na zeven maanden nog steeds bij ons in dienst is. Wij kunnen dit alleen betalen als jullie een factuur kunnen sturen vanuit jullie organisatie (werving- en selectiebureau). 
  7. Mochten we om welke reden dan ook merken dat de samenwerking tussen ons niet bevalt, dan behoudt Moneybird zich het recht voor de samenwerking eenzijdig op te zeggen.Heb je vragen over deze procedure? Of heb je tips om hem te verbeteren? Stuur dan gerust een e-mail naar office@moneybird.com. We hopen dat we binnenkort samen succesvol zijn en de eerste Moneybirder via jullie bij ons plaatsen!