Gelanceerd: bèta nieuwe Moneybird

Na twee jaar hard werken zijn we trots om jullie het compleet vernieuwde Moneybird te presenteren. De ontwikkelingen zitten in de laatste fase en via een bèta lancering willen we feedback van klanten verzamelen om de laatste puntjes op de i te zetten.

De ontwikkeling van het nieuwe Moneybird is in januari 2013 begonnen en is het resultaat van twee jaar hard werken met het hele Moneybird team. Het nieuwe Moneybird is volledig opnieuw opgebouwd en bevat alle functionaliteit van het oude vertrouwde Moneybird. We hebben elk onderdeel geoptimaliseerd aan de hand van feedback van klanten en onze eigen ervaringen. De lijst met verbeteringen is hierdoor eindeloos, hieronder lichten we er alvast een paar uit. De komende tijd zullen we in artikelen op onze blog een aantal verbeteringen apart toelichten.

In het nieuwe Moneybird werk je sneller dan ooit. Niet alleen is de applicatie veel sneller, ook het verwerken van informatie kost minder tijd door slimme formulieren en verbeterde suggesties. Verder hoef je nooit meer te wachten tot je bij een computer in de buurt bent, het nieuwe Moneybird werkt ook in een browser op iedere tablet.

Samenwerken in een Moneybird account gaat nu nog beter, zowel met collega’s als met je boekhouder. Via notities en taken kun je snel communiceren over de administratie. Moneybird maakt ook zelf taken aan zodat je nooit meer vergeet je administratie bij te werken. Doordat het nieuwe Moneybird ondersteuning geeft voor je volledige administratie, kun je alles opslaan en voorbereiden voor je boekhouder en heb je geen apart boekhoudpakket meer nodig.

Ondernemers die ons willen helpen met het testen van het nieuwe Moneybird, kunnen zich aanmelden door in hun account naar Pakket & betalingen te gaan en daar de link te volgen naar de beta aanmeldpagina. Gedurende de komende weken zullen we steeds meer mensen toegang geven. Het doel is om alle Moneybird accounts over te zetten naar het nieuwe Moneybird, de exacte tijdlijn hiervoor is afhankelijk van de feedback die we tijdens de bèta binnenkrijgen.

Previews #

Screenshots #

Screenshot uit Moneybird

Factuur maken in Moneybird

De code uit Moneybird

Rapporten in Moneybird

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.