Serie: Samenwerken met een boekhouder

Gefrustreerd veeg ik mijn haar uit mijn gezicht, in de reflectie van het raam zie ik dat ik onder de meel zit. Voor mijn verjaardag had ik graag een mooie taart gemaakt. Je weet wel, zo eentje die je op Instagram voorbij ziet komen. Niet zo'n ingezakt wrak dat ik nu uit de oven trek. Volgend jaar gaan we het anders doen. Dan bestel ik taart bij de lokale bakker.

Sommige dingen in je leven moet je gewoon door anderen laten doen. Dat is leuker voor iedereen.

En zo zie ik boekhouden ook terug bij Moneybird-gebruikers. Vind je het leuk? Kan je het goed? Kost het je niet veel tijd? Dan kun je heel veel zelf doen en je boekhouder vragen voor raad. Levert het je stress of buikpijn op? Schakel dan meer hulp in.

In deze serie publiceren we verhalen van gebruikers waarom en hoe ze een boekhouder inschakelen:

- Manda Gritterwerkt intensief samen met haar boekhouder

- Joep Franssen leert steeds meer over boekhouden van zijn boekhouder

- Cynthia Hing werd geholpen door haar boekhouder om vier jaar administratie op orde te brengen en te corrigeren

Lees ook: Waar heb je eigenlijk een boekhouder voor nodig?