Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

Serie: Wel of geen boekhouder? Moneybird-gebruikers vertellen

Gefrustreerd veeg ik mijn haar uit mijn gezicht, in de reflectie van het raam zie ik dat ik onder de meel zit. Voor mijn verjaardag had ik graag een mooie taart gemaakt. Je weet wel, zo eentje die je op Instagram voorbij ziet komen. Niet zo'n ingezakt wrak dat ik nu uit de oven trek. Volgend jaar gaan we het anders doen. Dan bestel ik taart bij de lokale bakker.

Sommige dingen in je leven moet je gewoon door anderen laten doen. Dat is leuker voor iedereen. En zo zie ik boekhouden ook terug bij Moneybird-gebruikers. Vind je het leuk? Kan je het goed? Kost het je niet veel tijd? Dan kun je heel veel zelf doen. Levert het je stress of buikpijn op? Schakel dan hulp in.

Van “Ik verwerk alleen m’n facturen en laat de rest aan m’n boekhouder over” tot “Ik kan het prima zelf” en alles daar tussenin. Al deze smaken hebben we in beeld gebracht in de serie: “Wel of geen boekhouder? Moneybird-gebruikers vertellen.”

In deze serie publiceren we verhalen van gebruikers waarom ze nou wel of juist geen boekhouder inschakelen:


Lees ook: Waar heb je eigenlijk een adviseur voor nodig?

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis