Zo werk je nog sneller met de app

Als we het leven van Moneybird-gebruikers een stukje makkelijker kunnen maken, dan doen we dat graag. Naar aanleiding van feedback van onze gebruikers zijn we aan de slag gegaan met een aantal functionaliteiten zodat er sneller en efficiënter in de app gewerkt kan worden.

Snelkoppelingen #

In de app is het al mogelijk om snel een nieuwe factuur, document of scan toe te voegen. Maar nu kun je ook snelkoppelingen maken die je op je beginscherm in je telefoon kunt zetten. Wanneer je het icoon van de Moneybird-app even vasthoudt met je vinger, worden er opties getoond voor factuur, document en scan. Deze kun je slepen naar je homescherm zodat je er de volgende keer met één druk op de knop bij kunt. Als je Android gebruikt, heb je ook de mogelijkheid om een widget naar je homescherm te slepen. Zo kan je vanaf het homescherm een nieuwe scan, document of factuur maken.

Contacten importeren #

Een contact toevoegen aan je administratie in Moneybird is nu eenvoudiger, omdat je de contacten uit je mobiele telefoon kunt importeren. Deze functionaliteit haalt de naam, e-mailadres en het telefoonnummer van het contact op. Op de iPhone wordt ook het adres van het contact overgenomen.

Offertes ondertekenen #

Als je jouw telefoon een kwartslag draait op de offertepagina, is het ook mogelijk om offertes te ondertekenen met je vinger.

Bulk upload #

Het is nu mogelijk in bulk documenten te importeren vanuit je fotogalerij. Hierdoor wordt het makkelijker om documenten op de telefoon te verwerken. Maak foto's van al je bonnetjes en inkoopfacturen en upload ze in één keer naar je administratie. Wanneer je meerdere foto’s upload worden ze als aparte documenten toegevoegd.

Tabnavigatie #

De app is makkelijker en sneller in gebruik doordat de meest gebruikte pagina's facturen, inkomend, offertes en contacten met één druk op de knop te bereiken zijn. Meer informatie hierover lees je in de blog van Marnick.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.