Overstappen op Moneybird

Overstappen op Moneybird is eenvoudig. Op deze pagina lees je er alles over. Heb je nog niet eerder met een boekhoudpakket gewerkt?
Illustratie rekenmachine en factuur

Begrijpelijk

We houden niet van moeilijke woorden en ingewikkelde termen. Alles wordt uitgelegd in duidelijke taal. Zo stap je over op Moneybird! (opent in nieuw tabblad)

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine

Duidelijk over prijs

Bij Moneybird zitten alle functies in het pakket. Geen extra onverwachte kosten en je kunt maandelijks opzeggen.

Illustratie rekenmachine op zijn kop met hihi

Plezier

Geen stress meer rondom je boekhouding. Misschien dat je boekhouden zelfs leuk gaat vinden!

Illustratie vrouw met papieren documenten en vogeltje op schouder

Meer dan een boekhoudpakket


Regelmatig ondernemerstips

We zorgen er niet alleen voor dat je boekhouding op orde is. We helpen je graag verder met ondernemen, daarom geven we ook tips buiten het boekhouden om.

Ondersteuning in tekst video en livesessies

Ons supportteam zit dagelijks voor je klaar. Maar je kunt ook onze uitgebreide kennisbank raadplegen of één van de livesessies volgen!


Jouw input wordt gebruikt bij doorontwikkeling

Mis je onderdelen in Moneybird? Geef het door aan onze supportafdeling!

Een supportteam zonder telefoon, hoe dan?


Bij Moneybird hebben we geen telefonische ondersteuning. Dat klinkt misschien raar, maar hierdoor heeft onze supportafdeling de tijd en aandacht om jou goed te kunnen helpen. Moneybirder Anne legt het je in de video uit!


Stap eenvoudig over!

 • Sterren

  Helemaal goud

  Wij gebruiken Moneybird al 2 jaar voor ons bedrijf. Inmiddels is het niet meer weg te denken en doen er alles mee. De hele administratie is makkelijk en overzichtelijk door Moneybird. Oo k de BTW kunnen we gemakkelijk doorvoeren. Heel fijn.

  Daan Meijer · 20-09-2022

 • Sterren

  Perfect tool voor klein bedrijf

  Handig programma waarmee de financiële administratie kan worden bijgehouden. Workflows instellen voor offertes en facturen + overzichtelijk voor de inkomende en uitgaande facturen.

  Munt aan Zee · 29-08-2022

 • Sterren

  Kinderspel met Moneybird

  Beginnende ZZPer: Met Moneybird niet veel vrije tijd kwijt aan administratie en als leek zijnde in dit vak is het kinderspel. Zij kauwen alles voor en hebben handige tips&tricks. Ik ben Thomas en ik raad Moneybird aan.

  Thomas Helder · 27-01-2023

 • Sterren

  Amazing

  Every time I use moneybird I get delight with some new feature. Astonishing the improvement on the OCR, now when I scan an invoice or upload a photo, the system recognise more and more information. Well done Moneybird

  Gaetan · 30-07-2023

Illustratie vrouw aan bureau met vele ordners en papieren

Hulp nodig?

Gelukkig hebben we nog een uitgebreide kennisbank (opent in nieuw tabblad). Mocht het antwoord ook hier niet te vinden zijn, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar! Stuur een mail!

Deze gebruikers gingen je voor

250.000 ondernemers gebruiken Moneybird al. Deze ondernemers vertellen wat zij in het dagelijkse leven doen en hoe zij Moneybird hierbij gebruiken.

Barbara stapt over van Excel naar Moneybird

Van veel gedoe in Excel, naar leuk een makkelijk boekhouden! Bekijk hoe eenvoudig de overstap is!