Overstappen op Moneybird

Overstappen op Moneybird is eenvoudig. Op deze pagina lees je er alles over. Heb je nog niet eerder met een boekhoudpakket gewerkt?
Illustratie rekenmachine en factuur

Begrijpelijk

We houden niet van moeilijke woorden en ingewikkelde termen. Alles wordt uitgelegd in duidelijke taal. Zo stap je over op Moneybird!

Illustratie man met zwart haar en baard met rekenmachine

Duidelijk over prijs

Bij Moneybird zitten alle functies in het pakket. Geen extra onverwachte kosten en je kunt maandelijks opzeggen.

Illustratie rekenmachine op zijn kop met hihi

Plezier

Geen stress meer rondom je boekhouding. Misschien dat je boekhouden zelfs leuk gaat vinden!

Illustratie vrouw met papieren documenten en vogeltje op schouder

Meer dan een boekhoudpakket


Regelmatig ondernemerstips

We zorgen er niet alleen voor dat je boekhouding op orde is. We helpen je graag verder met ondernemen, daarom geven we ook tips buiten het boekhouden om.

Ondersteuning in tekst video en livesessies

Ons supportteam zit dagelijks voor je klaar. Maar je kunt ook onze uitgebreide kennisbank raadplegen of één van de livesessies volgen!


Jouw input wordt gebruikt bij doorontwikkeling

Mis je onderdelen in Moneybird? Geef het door aan onze supportafdeling!

Een supportteam zonder telefoon, hoe dan?


Bij Moneybird hebben we geen telefonische ondersteuning. Dat klinkt misschien raar, maar hierdoor heeft onze supportafdeling de tijd en aandacht om jou goed te kunnen helpen. Moneybirder Anne legt het je in de video uit!


Net als 250.000 anderen Moneybird gebruiken?

Stap eenvoudig over!

 • Zeer gebruiksvriendelijk

  Zeer gebruiksvriendelijk. Echt een aanrader. Geen boekhouder nodig als je het leuk vindt om dit maandelijks bij te houden. Met andere onderneming ander programma geprobeerd en dat was echt een hel vergeleken bij dit.

  Lara van Vliet · 13-01-2023

 • Moneybird is een vooruitstrevend softwarepakket!

  Er zit enorm veel ontwikkeling en potentie in de software van Moneybird. Het pakket loopt ver voor ten opzichte van andere boekhoudprogramma’s. Daarnaast is Moneybird toegankelijk en betaalbaar. Ook voor de kleinere MKB-klanten is Moneybird ideaal. De intelligentie van de bankkoppeling is geniaal. Moneybird zit op tachtig procent herkenning! Dat evenaren de meeste pakketten niet eens. Ons administratiekantoor en onze klanten zijn zo enthousiast over Moneybird dat we alleen nog maar met dit boekhoudsoftwarepakket werken! #keepupthegoodwork

  Stefan Jacobs · 05-08-2021

 • Prima

  Fijn systeem alleen ik denk dat ik de helft van de mogelijkheden maar benut en zou daar wel iets meer van willen weten maar weet niet zo goed waar ik dan terecht kan

  Gerrit van Kooten · 17-01-2023

 • PEPPOL, Automagische btw-aangifte en downladbare backups

  Moneybird is echt geweldig! Ik heb zojuist mijn btw-aangifte gedaan met 4 clicks en in 20 sekonden. Daarnaast kan ik zelf alle facturen en bonnen gewoon backup-en met een simpele download. Veel beter dus dan andere boekhoudsoftware (en goedkoper ook).

  Brian Pagán · 02-10-2021

Illustratie vrouw aan bureau met vele ordners en papieren

Hulp nodig?

Gelukkig hebben we nog een uitgebreide kennisbank. Mocht het antwoord ook hier niet te vinden zijn, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar! Stuur een mail!

Deze gebruikers gingen je voor

250.000 ondernemers gebruiken Moneybird al. Deze ondernemers vertellen wat zij in het dagelijkse leven doen en hoe zij Moneybird hierbij gebruiken.

 • Jenny Meerman #

  Je hart volgen. Je droom achterna. Dat is wat Jenny Meerman heeft gedaan. Sinds drie jaar geeft ze met haar bedrijf Huisgeluk interieur- en stylingadvies aan particulieren en bedrijven.

 • Derk Oosterveld #

  De combinatie van ondernemen én zingeving maakt Derk Oosterveld enorm enthousiast. Vanuit Jeffreys Bay in Zuid-Afrika vertelt hij ons over zijn passie en het gebruik van Moneybird.

 • Karst Klein #

  Van boom tot droom; de mooiste producten maken van hout. Dat is wat Karst Klein doet met zijn sociale onderneming Binthout in Zwolle.

 • Iris Flaton #

  Iris Flaton is hoefsmid. Elke dag is ze bezig met paarden en hun hoeven. Twee jaar geleden is Iris Moneybird gaan gebruiken. Daarvoor deed ze alles in bonnenboekjes.

Barbara stapt over van Excel naar Moneybird

Van veel gedoe in Excel, naar leuk een makkelijk boekhouden! Bekijk hoe eenvoudig de overstap is!

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 692 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren