Mag Moneybird cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

[Case study] Petra Gerritsen Homeopaat over hoe ze als zelfstandige digitale facturen maakt

Petra Gerritsen is al geruime tijd een enthousiaste Moneybird-gebruiker. Vandaag ontvingen wij van haar een mooie omschrijving hoe Moneybird in haar praktijk toegepast wordt. We vinden het goed om te zien dat ook in een homeopatie praktijk met veel particuliere klanten, online facturatie geen enkel probleem is.

Sinds de komst van Moneybird is er rust in mijn leven als homeopaat en blijft er tijd over om te mediteren.

Binnen mijn bedrijf staan, zoals voor veel ZZP’ers, vakmanschap en het creatieve proces voorop. Toen ik ruim 9 jaar geleden met mijn ondernemingsplan naar een accountant stapte gaf hij mij als startende ondernemer het volgende advies: “Jij moet doen waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn.” Dat advies heb ik goed in m’n oren geknoopt. Ik heb me altijd volledig gericht op mijn vakkennis en nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied. Dat is tenslotte het product waarmee ik mijn geld moet verdienen en dat moet van een goede en te onderscheiden kwaliteit zijn. Factureren en debiteurenbeheer was altijd een sluitpost en kostte me altijd een zondagmiddag. Die tijd is voorbij sinds ik Moneybird gebruik. Geen stapels meer op mijn bureau die nog weggewerkt moeten worden in het weekend. Met een paar muisklikken kan ik het factureren en debiteurenbeheer nu meenemen in mijn dagelijkse werkflow. Dankzij Moneybird blijft er tijd over voor meditatie. Op mijn bureau staat naast het beeld van mijn medicijn-Boeddha een kaartje met de tekst: “A relaxed mind is a creative mind.” Moderne technologie en eeuwenoude technieken vullen elkaar uitstekend aan en van beiden maak ik graag gebruik! Thank you, Moneybird!

Petra Gerritsen Homeopaat

Eenvoudig je boekhouding op orde?

Probeer Moneybird Gratis