Nieuwe prijzen voor Moneybird

Meer dan elf jaar geleden hebben we de eerste versie van Moneybird gelanceerd. Moneybird is gegroeid en we hebben continu waardevolle functionaliteiten ontwikkeld zoals bankkoppelingen (Rabobank,bunq,ING,Knab), mobiele apps voor onderweg, onbeperkt scan & herken om razendsnel documenten te verwerken, Peppol om facturen naar de overheid te kunnen versturen, automatisch koppelen van transacties, de elektronische btw-aangifte en nog vele updates die je kunt vinden op ons blog.

De ontwikkelingen

Met al deze verbeteringen is Moneybird een volwaardig boekhoudpakket geworden dat erkend wordt door een groot netwerk van professionele adviseurs.

Inmiddels profiteren er meer dan 200.000 ondernemers dagelijks van de slimmigheden in Moneybird. Door continu verbeteringen door te voeren en slimme functionaliteit te ontwikkelen besparen we ondernemers veel waardevolle tijd.

Eén ding is nog nooit veranderd: De afgelopen elf jaar hebben we nog nooit een inflatiecorrectie of prijswijziging doorgevoerd. Dit doen we nu voor het eerst.

Per 1 januari 2020 wijzigen we de prijzen van de bestaande pakketten als volgt:

  • Het pakket met 20 banktransacties wijzigt van €10,00 naar €12,00
  • Het pakket met 50 banktransacties wijzigt van €17,50 naar €21,00
  • Het onbeperkt pakket wijzigt van €25,00 naar €30,00
  • Het gratis pakket en de proefperiode blijven gratis.

We kondigen de prijswijziging nu alvast aan, zoals we beloofd hebben in onze algemene voorwaarden.

We zijn erg dankbaar voor alle ondernemers die Moneybird gebruiken en kunnen niet wachten om je te laten zien wat we nog meer in petto hebben!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.