Moneybird voor jou als fotograaf

Elke ondernemer is verplicht boekhouding te doen. Ben je toe aan overzicht en eenvoud? Probeer dan Moneybird. Je boekhouding, zo gebeurd met Moneybird.
Illustratie stopwatch

Urenregistratie

Hoeveel uur steek jij in de onderneming? Door je uren bij te houden (opent in nieuw tabblad) zie je aan het eind van het jaar precies of je voldoet aan het urencriterium.

Illustratie man met tablet wijst naar scherm

Investeringsplan

Als fotograaf doe je investeringen (opent in nieuw tabblad). Je koopt een camera of nieuwe lenzen. Door hier met een investeringsplan rekening mee te houden, kun je optimaal gebruik maken van de investeringsaftrek.

Illustratie legoblokjes in elkaar geklikt

Koppel je webshop

Heb je een webshop? (opent in nieuw tabblad) Koppel deze dan aan Moneybird, zodat de omzet die in je webshop worden gegenereerd ook op een efficiënte manier in je administratie wordt verwerkt.

Ervaringen van collega-fotografen


Meer dan 200.000 ondernemers maken al gebruik van Moneybird. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Moneybird-gebruikers werkzaam is in de creatieve sector, met het grootste aandeel in de fotografie sector. Lees de ervaringen van je collega-fotografen.

Blogs voor fotografen

Is je antwoord niet te vinden in onderstaande blogs? We hebben een uitgebreide kennisbank (opent in nieuw tabblad) waarin al vele vragen beantwoord worden. Heb je een nóg specifieker vraagstuk? Dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar! Neem contact op met support.

Barbara stapt over van Excel naar Moneybird


Van veel gedoe in Excel, naar leuk een makkelijk boekhouden! Bekijk hoe eenvoudig de overstap is!