Jesper en Yvet in gesprek op de werkvloer

Great place to work 2023


In 2022 waren we nummer acht Best Small Workplace in Nederland. In 2023 zijn we op de derde plek geëindigd! Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat Moneybirders met veel vertrouwen, trots en plezier werken bij Moneybird. Met een gemiddelde score van 94% van de 100% op alle stellingen over goed werkgeverschap zijn we ontzettend trots op dit label.

Resultaten & percentages

Cijfers in rondje: 95%

Jezelf zijn

Ik kan hier mezelf zijn. Iets wat we ontzettend belangrijk vinden. Dat je je niet anders, beter of mooier voor hoeft te doen dan je bent. Neem vooral jezelf mee naar kantoor. Juist dat wordt gewaardeerd.

Cijfers in rondje: 100%

Vertrouwen

Het management stelt vertrouwen in de medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen. Echt iets waarin we ons onderscheiden, aangezien die vrijheid om je eigen rol of functie te vervullen, je juist de kans biedt om je snel te ontwikkelen.

Cijfers in rondje: 98%

Werk-privé balans

Mensen hier worden aangemoedigd om balans aan te brengen tussen hun werk en privéleven. Hier scoren wij 15% beter in ten opzichte van de small best workplaces van 2020-2021. Er heerst geen overwerkcultuur, dat is voor ons erg belangrijk!

Hoe ziet het werken bij Moneybird eruit?


Wil je weten hoe een dag bij Moneybird eruit ziet? Moneybirder Jorieke laat het je zien in deze vlog met een kijkje achter de schermen!Meer lezen?


Hieronder hebben wij een aantal blogartikelen geselecteerd die je mogelijk interessant vindt. Wil je meer weten over werken bij Moneybird? Bekijk dan de blogposts over bedrijfsvoering.