Je boekhouding, zo gebeurd met Moneybird

Facturen maken,

Overzicht in je administratie,

Een betaalrekening openen,

Financieel gezond,

zo gebeurd met Moneybird!

Lees meer
 • Ontdek!

  Op weg naar een financieel gezond bedrijf #

  Bij Moneybird vinden we het belangrijk dat je als ondernemer goed van start gaat. Daarom helpen we je graag op weg met je financiële gezondheid.
 • Download het e-book: je uurtarief bepalen

  Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

  Boekhouden is voor de meeste ondernemers een noodzaak, iets dat (helaas) gewoon bij ondernemen hoort. Dat begrijpt Moneybird. Daarom wordt er alles aan gedaan om boekhouden met Moneybird begrijpelijk en leuker te maken! We werken iedere dag hard om Moneybird het meest geautomatiseerde boekhoudprogramma van Nederland te maken. Zodat jij tijd overhoudt, voor zaken die er voor jou echt toe doen. Wat kun je van ons verwachten?

  Illustratie vrouw aan bureau met vele ordners en papieren
  Starten van je eigen onderneming

  Ondernemen

  Je hebt gekozen om voor jezelf te beginnen maar waar moet je beginnen, er komt zoveel op je af!

  Moneybird vindt het belangrijk dat je goed van start gaat. Daarom helpen we je opweg naar meer rust, inzicht en een succesvolle onderneming!

  Lees meer
  Verkopen

  Je producten of diensten verkopen

  Als jij begint met ondernemen dan is een van de eerste stappen dat jij je producten of diensten gaat verkopen. Dat kunnen wij niet voor je doen.

  Maar we hebben wel de features die jij nodig hebt ter ondersteuning van het verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van offertes, bijhouden van abonnementen, aanbieden van producten of diensten, klantbeheer etc.

  Lees meer over Moneybird Checkout
  Administratie

  Eenvoudig je bedrijf op orde

  Je hebt alles in huis om je producten te verkopen. Maar hoe houd jij je administratie bij? Het is niet het leukste klusje. Maar wel noodzakelijk.

  In Moneybird hebben wij de features die jou verder helpen met je administratie. Zo houd je je inkoopfacturen eenvoudig op orde en zorg je dat ze op tijd betaald worden, doe je elektronisch je btw-aangifte, koppel je je zakelijke bankrekening aan je administratie in Moneybird, verstuur je periodieke facturen automatisch naar je klanten of houd je uren bij. Het kan allemaal in Moneybird.

  Lees meer over inkoopfacturen en documenten
  Inzicht

  Inzicht in jouw financiële situatie

  Je hebt je verkopen en je administratie op orde. Nu wil je weten hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

  Moneybird helpt je hierbij. Door middel van verschillende rapporten heb je op elk moment van de dag inzicht in jouw financiële situatie. Zo kun je op elk moment bijsturen.

  Lees meer over rapporten

  Heb je vragen?

  Wij helpen je graag verder op de manier die bij jou past. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, hosten we regelmatig livesessies voor de beginnende ondernemer en beantwoorden we jouw vragen per e-mail.

  • Kennisbank

   Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen aan ons.

   Naar de kennisbank
  • Livesessies

   Elke week hosten we een livesessie. Hierin helpen we de beginnende ondernemer op weg in Moneybird.

   Schrijf je in
  • Support

   Zit je met een vraag waarvan je het antwoord niet weet of kan vinden? Vraag het onze support.

   Mail support
  Ervaringen

  Deze gebruikers gingen je voor

  Ruim 250.000 ondernemers gebruiken Moneybird al. We gingen met een aantal ondernemers in gesprek en stellen ze graag aan je voor. In deze ondernemersverhalen lees je wat zij in het dagelijkse leven doen en hoe zij Moneybird hierbij gebruiken.

  • Ondernemer

   Giel Boes #

   Spreker en oprichter #

   Ondernemer Giel Boes wil met zijn stichting Boes Bos achttien miljoen bomen planten.

  • Ondernemer

   Jasper de Zwaan #

   Videograaf #

   Jasper is gelijk na zijn studie begonnen met ondernemen.

  • Ondernemer

   Vera Engelbertink #

   Bakker #

   Vera Engelbertink is eigenaar van Zoete Kruimels. In haar winkel verkoopt ze custom taarten en ander (klein) gebak.

  Veel gestelde vragen

  Heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide kennisbank. Kun je het antwoord daar ook niet vinden, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar!

  Naar de kennisbank

  Uitgebreid getest door meer dan 250.000 ondernemers!

  • Zeer gebruiksvriendelijk

   Zeer gebruiksvriendelijk. Echt een aanrader. Geen boekhouder nodig als je het leuk vindt om dit maandelijks bij te houden. Met andere onderneming ander programma geprobeerd en dat was echt een hel vergeleken bij dit.

   Lara van Vliet · 13-01-2023

  • Handig innovatief en werkt prettig :)

   Handig en overzichtelijk administratie programma. Het uploaden, verwerken en koppelen van een factuur een een transactie is een fluitje van een cent. Graag zou ik wel zien dat de App beter functioneert en ook dat er visueel meer aandacht wordt besteed aan het plotten van grafieken, filters etc.

   Gino · 02-12-2021

  • Briljant!

   Al meer dan 10 jaar klant bij MoneyBird. Elk jaar weer beter, en vanaf het begin al goed. Dat beloofd wat, en daarom 5 sterren, voor een applicatie die altijd doet wat het moet doen.

   Martijn Hoppenbrouwer · 01-12-2022

  • Zeer tevreden

   Ik werk nu sinds januari 2022 met moneybird. En het werkt erg prettig met de nota's maken, uren noteren, contacten invoeren en vooral de offertes maken, ondertekenen en versturen. Ik heb dit boekhoudprogramma ook aan andere ondernemers voorgesteld. Deze gaan zich bij jullie aanmelden! Groeten Linda ten Cate

   info@youmeus.nu · 10-10-2022

  Nieuwsgierig?

  Start nu ook met het gebruik van Moneybird en ontdek zelf waarom meer dan 250.000 ondernemers je voor gingen.

  Hoe gebruik je Moneybird voor e-boekhouden?

  E-boekhouden, oftewel online boekhouden is het elektronisch verwerken van financiële gegevens van je onderneming. Door je e-boekhouding in Moneybird te doen, kun je inkomsten en uitgaven eenvoudig online bijhouden. Je stuurt facturen, voegt inkoopfacturen en bonnen toe en je koppelt je banktransacties. Daarnaast heb je direct inzicht in je financiële gegevens dankzij de overzichtelijke rapporten.

  Ook proberen?
  86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
  Uit 692 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren