Je boekhouding, zo gebeurd met Moneybird

Complete boekhouding,

Geïntegreerde betaalrekening,

Nu 6 maanden gratis!

zo gebeurd met Moneybird!

Lees meer
Probeer nu 6 maanden gratis!

Wie is Moneybird en wat kunnen we voor jou doen?

Boekhouden is voor de meeste ondernemers een noodzaak, iets dat (helaas) gewoon bij ondernemen hoort. Dat begrijpt Moneybird. Daarom wordt er alles aan gedaan om boekhouden met Moneybird begrijpelijk en leuker te maken! We werken iedere dag hard om Moneybird het meest geautomatiseerde boekhoudprogramma van Nederland te maken. Zodat jij tijd overhoudt, voor zaken die er voor jou echt toe doen. Wat kun je van ons verwachten?

Illustratie vrouw aan bureau met vele ordners en papieren
Starten van je eigen onderneming

Ondernemen

Je hebt gekozen om voor jezelf te beginnen maar waar moet je beginnen, er komt zoveel op je af!

Moneybird vindt het belangrijk dat je goed van start gaat. Daarom helpen we je opweg naar meer rust, inzicht en een succesvolle onderneming!

Lees meer
Verkopen

Je producten of diensten verkopen

Als jij begint met ondernemen dan is een van de eerste stappen dat jij je producten of diensten gaat verkopen. Dat kunnen wij niet voor je doen.

Maar we hebben wel de features die jij nodig hebt ter ondersteuning van het verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van offertes, bijhouden van abonnementen, aanbieden van producten of diensten, klantbeheer etc.

Lees meer over Moneybird Online Verkopen
Administratie

Eenvoudig je bedrijf op orde

Je hebt alles in huis om je producten te verkopen. Maar hoe houd jij je administratie bij? Het is niet het leukste klusje. Maar wel noodzakelijk.

In Moneybird hebben wij de features die jou verder helpen met je administratie. Zo houd je je inkoopfacturen eenvoudig op orde en zorg je dat ze op tijd betaald worden, doe je elektronisch je btw-aangifte, koppel je je zakelijke bankrekening aan je administratie in Moneybird, verstuur je periodieke facturen automatisch naar je klanten of houd je uren bij. Het kan allemaal in Moneybird.

Lees meer over inkoopfacturen en documenten
Screenshot administratie
Inzicht

Inzicht in jouw financiële situatie

Je hebt je verkopen en je administratie op orde. Nu wil je weten hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

Moneybird helpt je hierbij. Door middel van verschillende rapporten heb je op elk moment van de dag inzicht in jouw financiële situatie. Zo kun je op elk moment bijsturen.

Lees meer over rapporten

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder op de manier die bij jou past. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, hosten we regelmatig livesessies voor de beginnende ondernemer en beantwoorden we jouw vragen per e-mail.

Ervaringen

Deze gebruikers gingen je voor

Ruim 250.000 ondernemers gebruiken Moneybird al. We gingen met een aantal ondernemers in gesprek en stellen ze graag aan je voor. In deze ondernemersverhalen lees je wat zij in het dagelijkse leven doen en hoe zij Moneybird hierbij gebruiken.

Veel gestelde vragen

Heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide kennisbank. Kun je het antwoord daar ook niet vinden, dan zit er een geweldig supportteam voor je klaar!

Naar de kennisbank
(opent in nieuw tabblad)

Uitgebreid getest door meer dan 250.000 ondernemers!

 • Zeer tevreden.

  Zeer tevreden en al jarenlange gebruiker van Moneybird....

  Egid ackermans · 05-09-2023

 • Altijd lekker als ik weer admin mag doen

  Heel enthousiast over het gemak van deze tool.

  Eva van Steijn · 03-12-2022

 • Fijn programma

  Werken met volle tevredenheid met Moneybird.

  Janet · 01-02-2023

 • Kinderspel met Moneybird

  Beginnende ZZPer: Met Moneybird niet veel vrije tijd kwijt aan administratie en als leek zijnde in dit vak is het kinderspel. Zij kauwen alles voor en hebben handige tips&tricks. Ik ben Thomas en ik raad Moneybird aan.

  Thomas Helder · 27-01-2023

Hoe gebruik je Moneybird voor e-boekhouden?

E-boekhouden, oftewel online boekhouden is het elektronisch verwerken van financiële gegevens van je onderneming. Door je e-boekhouding in Moneybird te doen, kun je inkomsten en uitgaven eenvoudig online bijhouden. Je stuurt facturen, voegt inkoopfacturen en bonnen toe en je koppelt je banktransacties. Daarnaast heb je direct inzicht in je financiële gegevens dankzij de overzichtelijke rapporten.

Ook proberen?