Edwin achter zijn beeldscherm aan het werk op de werkvloer met 2 collega's op de achtergrond

MT, HR en Officemanagement

Illustratie twee mannen met bril kijken elkaar lachend aan

Vrijheid geven én nemen

Bij Moneybird kan iedereen leiderschap pakken. De beslissingsbevoegdheid ligt in de hele organisatie. Moneybird-eigenaren Joost en Edwin durven ook los te laten en soms een hele nieuwe weg te bewandelen. We maken samen keuzes die goed zijn voor de medewerkers, gebruikers en de organisatie. Die driehoek is altijd leidend in onze keuzes.

Lees meer over onze projectmethode
Illustratie vrouw kijkt door schilderij lijst

Collega's worden goed verzorgd

Daar zetten Lisanne, Iris en Margo zich iedere dag weer voor in. Dat doen ze onder andere door:

 • Het op weg helpen van collega's op hun eerste dag middels een onboarding-programma
 • Het onderzoeken en verfijnen van de arbeidsvoorwaarden om een zo aantrekkelijk mogelijke werkgever te zijn
 • Collega's te coachen, feedback te geven en te helpen zichzelf te ontwikkelen.
 • Te zorgen voor lunch, fruit, frisdrank en voor de hete dagen ijsjes in de vriezer
Alles over onze onboarding

Management

We zijn heel trots op wat we hebben bereikt met een team van nu vijftig collega's! Daarnaast zijn we achter de schermen nog meer mooie stappen aan het maken.

 • Joost Diepenmaat #

  COO #

  Joost studeerde Computer Science aan de Universiteit Twente. Joost is vader van zoon Finn en dochter Evi en in zijn vrije tijd gaat hij graag vliegvissen, reist graag naar Scandinavië en is liefhebber van architectuur.

 • Edwin Vlieg #

  CEO #

  Edwin is Master of Science in Software Engineering en een ervaren webontwikkelaar. Daarnaast heeft hij veel passie voor muziek en is hij betrokken bij verschillende initiatieven om ondernemerschap te stimuleren.

 • Elian Krosse #

  CTO #

  Software-engineer, SRE, automonteur of vrachtwagenchauffeur, zit er techniek in? Dan is Elian erbij!

 • Daniëlle Koning #

  CMO #

  Danielle heeft na haar Master in Communicatiewetenschap recent haar MBA gehaald op Nyenrode. Danielle heeft een passie voor klantgericht werken en ontdekt in haar vrije tijd graag nieuwe culturen of trekt er op uit in Twente waar ze sinds een paar jaar woont!

HR & Officemanagement

Deze dames staan altijd voor ons klaar!

 • Margo #

  Office Manager #

  Margo, onze office manager, houdt ervan dat alles georganiseerd en netjes is. Ze is daarbij gek op buiten, honden en maakt de lekkerste Monchoutaart.

 • Lisanne #

  Organisatiespecialist #

  Verantwoordelijk voor alle HR zaken bij Moneybird. Lisanne houdt van sporten, lekker eten en ze is gek op vakanties naar Italië, zowel in de zomer als in de winter.

 • Iris #

  Organisatiespecialist #

  Iris is samen met Lisanne verantwoordelijk voor de HR zaken binnen Moneybird. Ze is gek op reizen, dingen ondernemen met vrienden & vriendinnen en is ook met regelmaat te vinden in de sportschool.

 • Nieuwe collega? #

  Business Controller #

  Word jij onze Business Controller? Bekijk snel de vacature!

Trots!

Moneybird is in 2023 uitgeroepen tot Great Place To Work!

Blogs over bedrijfsvoering

 • Een goede thuiswerkplek, daar investeer je samen in #

  "Nee dank je, ik zit wel goed op mijn kruk, want ik wil geen lelijke bureaustoel in de woonkamer." Mijn aanbod om de ergonomische bureaustoel van kantoor langs te komen brengen werd door een collega opzij geschoven. Ik was verbaasd, maar begreep het ook wel, een beetje.

 • Een 40-urige werkweek is genoeg om je successen te behalen #

  Ben je druk? Ondernemers zijn vaak druk, er is altijd wel iets waar je mee bezig kunt zijn. De afgelopen jaren heb ik geleerd om mijn werk zo in te delen dat ik een goede work-life balance heb en gelukkig ben met mijn gezin.

 • Eerlijk belonen #

  Bij Moneybird is eerlijk belonen van begin af aan de insteek geweest. Maar hoe doe je dat? Best lastig! Voordat ik bij Moneybird kwam was er al een salarisformule ontwikkeld. Al onze medewerkers zijn vrij om wat van de formule te vinden of hun mening te geven. De salarisformule is continu in ontwikkeling. Afgelopen jaar hebben we weer een verbeterslag gemaakt.

Margo kijkt lachend in de camera achter haar desktop
Office Manager
Margo

“Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld bij een bedrijf als bij Moneybird. Dat heeft alles te maken met de vriendelijkheid en oprechte interesse van de collega's.”

85% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 695 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren